údené mäsá a špeciality:

Debrecínska pečienka

údené mäsá a špeciality

    alergen

Charakteristika:

Pečienka má chuť po čerstvom varenom mäse, mierne slanú. Ako pokryv sa používa sladká paprika.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové karé špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 440 kJ/105 kcal, tuky: 4,09 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,58 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 17,00 g, soľ: 2,85 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Vákuové balenie
cca 1100 g