Párkoviny, Bravčové:

Viedenské párky

Párkoviny, Bravčové

    alergen

Charakteristika:

Viedenské párky majú mierne vrásčitý povrch svetlohnedej farby. Na reze výrobok bledoružovej farby. Vôňa a chuť je typická po čerstvej údenine, jemne zaúdená.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso, hovädzie a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1146 kJ/277 kcal, tuky: 25,69 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 10,30 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 11,50 g, soľ: 2,03 g.

Odporučané použitie:

Po vybalení z fólie sa ohrieva a konzumuje.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Malé balenie
Vákuové balenie
180 g
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 1500 g