párkoviny - bravčové:

Spišské párky

Zaručená tradičná špecialita

Charakteristika:

Špecifický charakter Spišským párkom dodávajú použité suroviny podľa dlhoročne používanej receptúry vypracované na jemné homogénne dielo, ktorého jemnosť sa jasne odlišuje od jemnosti diel ostatných párkov. Špecifické je tiež použitie zmesi sladkej a pálivej mletej červenej papriky. Dodržanie všetkých výrobných fáz obsiahnutých v špecifikácii zabezpečuje vytvorenie výrobku s neopakovateľnou vôňou a chuťou.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso min.44%, hovädzie mäso min.21%, slanina, pitná voda, bravčové kože, jedlá soľ, konzervačná látka: E250, paprika sladká, paprika pálivá, stabilizátory: E450, E451, antioxidant: E300, baranie črevo.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1241 kJ/298 kcal, tuky: 28 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 10 g, sacharidy: 0,53 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 12 g, soľ: 2,00 g.

Odporučané použitie:

Vhodný na rýchle občerstvenie.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 1100 g