GRIL ŠPECIALITY:

Venezia gril klobása tenká

GRIL ŠPECIALITY

    alergen

Charakteristika:

Tepelne opracovaná, neúdená klobása. Vynikajúca chuť grilovanej klobásy v tenkom prírodnom čreve. Výrobok neobsahuje glutén.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby. Skladujte pri teplote 0 °C až + 4 °C.

Zloženie:

bravčové mäso 81%

Energetická hodnota (na 100g):

Energia:1010 kJ/244 kcal, tuky: 20,14 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 7,91 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: 0,45 g, bielkoviny: 15,60 g, soľ: 2,08 g

Odporučané použitie:

Výrobok plnený do bravčového čreva. Výrobok pred konzumovaním ohriať.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
malé
VB
220