klobásy - ostatné:

Domáca klobása

Charakteristika:

Výrobok plnený do bravčových čriev s priemerom 32 - 34 mm. Vôňa a chuť je výrazná po koreninách a primerane pikantná. Klobása je vyrobená podľa starých receptúr, zaúdená dymom z bukového dreva.

Trvanlivosť:

28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso, koreniny a štipľavá paprika.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1385 kJ/ 330 kcal, tuky: 28,11g, z toho nasýtené mastné kyseliny 10,41g, sacharidy: ‹0,50g, z toho cukry ‹0,50g, bielkoviny: 19,35g, soľ 2,52g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 1000g