klobásy - ostatné:

Hovädzia údená klobása

Charakteristika:

Výrobok plnený do bravčových čriev s priemerom 32 - 34 mm. Vôňa a chuť je výrazná po koreninách. Klobása je vyrobená z hovädzieho mäsa a je zaúdená dymom z bukového dreva.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso , hovädzie mäso a koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1749 kJ/ 418 kcal, tuky: 37,83g, z toho nasýtené mastné kyseliny 23,68g, sacharidy: ‹0,5g, z toho cukry ‹0,5g, bielkoviny: 19,70g, soľ 2,89g.

Odporučané použitie:

Pečenie, grilovanie, varenie

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Rodinné balenie
Perforovaná fólia
cca 500 - 600 g