gril špeciality:

Spišská klobása na pečenie

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, ktorý slúži po ohriatí na rýchle občerstvenie.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso, hovädzie a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1533 kJ/371 kcal, tuky: 35,24 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11,75 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 13,50 g, soľ: 1,83 g.

Odporučané použitie:

Po vybalení určený na opekanie na prírodnom ohni alebo na oleji v panvici.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 1500 g