klobásy - mäkké:

Lečo klobása

klobásy - mäkké

    alergen

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, ktorý slúži po ohriatí na rýchle občerstvenie.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Hydinové mäso a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 750 kJ/180 kcal, tuky: 13,48g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,81g, sacharidy: 3,58 g, z toho cukry: 0,31 g, bielkoviny: 11,20 g, soľ: 1,88 g.

Odporučané použitie:

Vhodný na konzumáciu po ohriatí.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 2100