párkoviny - hydinové:

Safaládky

Charakteristika:

Vzhľad safaládky v nákroji je charakteristický tmavoružovou spojkou s nepravidelnou mozaikou tukových kociek. Chuť je primerane slaná a korenená, jemná po údení.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Hydinové mäso, bravčová slanina a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1066 kJ/258 kcal, tuky: 23,23g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 8,95g, sacharidy: 2,51 g, z toho cukry: 0,39 g, bielkoviny: 9,65 g, soľ: 1,60 g.

Odporučané použitie:

Vhodný na konzumáciu po ohriatí alebo pečení.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 2200 g