párkoviny - hydinové:

Párky

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, ktorý slúži po ohriatí na rýchle občerstvenie. Párky majú príjemnú chuť po hydinovom mäse.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Hydinové mäso a koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 784 kJ/189 kcal, tuky: 14,92g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,15g, sacharidy: 3,88 g, z toho cukry: 0,22 g, bielkoviny: 9,78 g, soľ: 2,35 g.

Odporučané použitie:

Vhodný po ohriatí na konzumáciu a pečenie

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 2200 g