tradičné spišské údeniny

Spišská údená krkovička

Charakteristika

Spišská údená krkovička je vyrábaná tradičným spôsobom podľa starých receptúr, zaúdená studeným...

Zobraziť viac

Trvanlivosť

Skladujte vo vise, pri teplote 0 °C až +7 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 85%.

Zloženie

Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 130 g bravčovej krkovičky, prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g)

Energia: 1141 kJ/ 272 kcal, tuky: 21,20g, z toho nasýtené mastné kyseliny 8,67g, sacharidy:

Odporučané použitie

Výrobok určený na konzumáciu po predchádzajúcej tepelnej úprave. Vhodné na nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Nebalené
400 - 600
Ucelený kus
Perforovaná fólia
400 - 600

Podobné produkty