Ostatné mäsové produkty:

Klobása do kapustnice surová

Charakteristika:

Klobása do kapustnice surová je výborná a to nielen počas zabíjačiek a sviatkov. Svojim zložením dokáže výborne dochutiť kapustnicu a tak vytvoriť chute, ako ich poznáme z čias prípravy tradičných jedál našich predkov. Nech použijete akýkoľvek z receptov na dobrú kapustnicu, pridaním tejto klobásy zaručene získate tú pravú a lahodnú chuť.

Trvanlivosť:

11 dní od dátumu výroby za podmienok skladovania a vystavenia výrobku pri teplote od 0°C do +4°C. Po otvorení spotrebujte do 48 hodín.

Zloženie:

Bravčové mäso min. 91%, slanina a koreniny. Výrobok plnený do bravčového čreva.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1172 kJ/ 280 kcal, tuky: 25,15g, z toho nasýtené mastné kyseliny 9,21g, sacharidy: <0,50g, z toho cukry <0,50g, bielkoviny: 13,43g, soľ 1,94g.

Odporučané použitie:

Jedná sa o chladený mäsový prípravok, ktorý je nutné pred konzumáciou tepelne upraviť. Výborná je na dochutenie kapustnice, prípadne pripravená pečením alebo grilovaním.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro
OA
cca 1000 - 1200