nátierky a peny:

Karpatská pečeňová nátierka

Charakteristika:

Tepelne opracovaná nátierka slúžiaca na rýchle občerstvenie.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčová pečeň, slanina, prírodné koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1012 kJ/244 kcal, tuky: 21,37 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 9,25 g, sacharidy: 3,04 g, z toho cukry: 0,59 g, bielkoviny: 9,97 g, soľ: 1,20 g.

Odporučané použitie:

Priama konzumácia ako nátierka na pečivo.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Plastový obal
100 g / 1 ks