tradičné spišské údeniny

Spišské údené karé

Charakteristika

Spišské údené karé je vyrábané tradičným spôsobom podľa starých receptúr, zaúdené studeným dymo...

Zobraziť viac

Trvanlivosť

Skladujte vo vise, pri teplote 0 °C až +7 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 85%.

Zloženie

Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 130 g bravčového karé, prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g)

Energia: 878 kJ/ 210 kcal, tuky: 12,68g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,84g, sacharidy:

Odporučané použitie

Výrobok určený na konzumáciu po predchádzajúcej tepelnej úprave. Vhodné na nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Voľné
400 - 600 g
Ucelený kus
Perforovaná fólia
600 - 1000 g

Podobné produkty