Veľkonočná hostina od TAURISu

8. Marec 2018

Veľkonočná hostina od TAURISu

Pár tipov, ako pripraviť tú správnu veľkonočnú hostinu

Veľká noc je najkresťanskejším sviatkom v roku, no je to zároveň sviatok, kedy sa stretáva rodina pri jednom stole. Ten by rozhodne nemal byť prázdny. Naopak, k Veľkej noci patrí hojnosť a na svoje by si mal prísť každý mlsný jazýček. Prinášame vám pár tipov, ako pripraviť tú pravú veľkonočnú hostinu.

Tip č. 1: Vyberajte kvalitné a chutné výrobky

Ak chcete, aby ľuďom u vás chutilo, vyberajte len kvalitné a chutné výrobky. Nevyberajte mrazené potraviny, naopak čerstvosť je v tomto najdôležitejšia. Pri výbere mäsových špecialít dbajte na kvalitu dvojnásobne. Dôkladne sledujte etikety, kde nájdete zloženie, podiel mäsa či dátum spotreby. V TAURIS sú kvalita výrobkov a spokojnosť zákazníkov na prvom mieste.

Tip č.2: Naservírujte na stôl rôzne mäsové špeciality

Doby, kedy stačilo na stôl nakrájať slaninu či klobásku s chlebom, sú už dávno preč. Ak chcete zaujať, musíte vašim blízkym naservírovať rôzne mäsové variácie. Potom si môžu vybrať, čo ich zaujme. Aj tu platí, sto ľudí, sto chutí, preto sa snažte ponúknuť ľuďom kvalitnú šunku, chutnú klobásu či šťavnaté údené mäsko. Nezabúdajte ani na zeleninu. Tá k mäsu patrí a navyše aj tu platí, že ľudia jedia aj očami.

Tip č. 3: Servírujte na drevenom podnose

K servírovaniu nepoužívajte taniere či nerezové podnosy. Vaša hostina dostane iný rozmer, ak mäsové špeciality s vhodnými zeleninovými doplnkami naservírujete na drevenom podnose. Navyše, ak máte v rodine niekoho, komu sa vaše porcie budú zdať veľké, na drevenom podnose ich ľahko rozkrojí.

Z nášho portfólia pre vás vyberáme produkty, bez ktorých sa tá pravá veľkonočná hostina nezaobíde:

Údená lahôdka z karé

Debrecínska pečienka

Zipser domáca klobása

Domáca žitavská klobása

Údená šunka zavinutá

Zipser šunka Originál

Sedliacke stehno 95% mäsa