Charakteristika:
Je trvanlivý tepelne neopracovaný mäsový výrobok, údený, plnený do kolagénneho obalu. Pri výrobe Daniel salámy sa používa kombinácia danielieho a bravčového mäsa. Koreninová zmes s podtónom borievky a bobkového listu v kombinácii s danielím mäsom dáva tomuto výrobku príjemnú chuť a arómu. Elegantný vzhľad a stále svieža chuť je zabezpečená balením do perforovanej fólie. Výrobok neobsahuje lepok a je vhodný aj pre celiatikov.
Trvanlivosť:
Skladujte pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.
Zloženie:
Bravčové a danielie mäso minimálne 95% a koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 2183 / 527 kJ / kcal, tuky: 46,83 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 18,89 g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 26,50 g, soľ: 3,66g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Perforovaná fólia
|
cca 250 g
|