párkoviny, bravčové:

Bravčové párky

párkoviny, bravčové

    alergen

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok s vysokým podielom bravčového mäsa, ktorý po ohriatí slúži na rýchle občerstvenie.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso, prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1227 kJ/297 kcal, tuky: 26,95g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 10,79g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 13,50 g, soľ: 2,19 g.

Odporučané použitie:

Po vybalení z fólie a ohriatí vhodný na konzumáciu.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Rodinné balenie
Ochranná atmosféra
450 g
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 1200 g