párkoviny, bravčové:

Bratislavské párky

párkoviny, bravčové

    alergen

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, ktorý po ohriatí slúži na rýchle občerstvenie.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso, hovädzie a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 762 kJ/184 kcal, tuky: 15,12g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 6,18g, sacharidy: 1,00 g, z toho cukry: 0,30 g, bielkoviny: 11,40 g, soľ: 1,85 g.

Odporučané použitie:

Po vybalení z fólie a ohriatí vhodný na konzumáciu.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Malé balenie
Vákuové balenie
240 g
Rodinné balenie
Vákuové balenie
720 g
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 2100 g