tradičné spišské údeniny:

Spišské údené karé

tradičné spišské údeniny

    alergen

Charakteristika:

Spišské údené karé je vyrábané tradičným spôsobom podľa starých receptúr, zaúdené studeným dymom na bukovom dreve. Jedná sa o surové solené mäso, ktoré je potrebné pred konzumáciou dôkladne tepelne upraviť.

Trvanlivosť:

Skladujte vo vise, pri teplote 0 °C až +7 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 85%.

Zloženie:

Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 130 g bravčového karé, prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 878 kJ/ 210 kcal, tuky: 12,68g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,84g, sacharidy: <0,50g, z toho cukry <0,50g, bielkoviny: 23,40g, soľ 2,96g.

Odporučané použitie:

Výrobok určený na konzumáciu po predchádzajúcej tepelnej úprave. Vhodné na nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Voľné
400 - 600 g
Ucelený kus
Perforovaná fólia
600 - 1000 g