SLANINY:

Oravská údená slanina

SLANINY

    alergen

Charakteristika:

Oravská slanina sa vyrába špeciálnou úpravou bravčového boku bez kosti. Je zaúdená a tepelne opracovaná.

Trvanlivosť:

28 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčový bok bez kosti špeciálnej úpravy

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1463 kJ/354 kcal, tuky: 32,85 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,20 g, sacharidy: 1,00 g, z toho cukry: 0,20 g, bielkoviny: 13,50 g, soľ: 2,00 g.

Odporučané použitie:

Priama konzumácia, opekanie a škvarenie.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Malé balenie
Vákuové balenie
500 g