klobásy - mäkké:

Muránska klobása

klobásy - mäkké

    alergen

Charakteristika:

Klobása je vhodná najmä na pečenie a varenie. Má príjemnú chuť po hydinovom mäse.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Hydinové mäso a koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1291 kJ/312 kcal, tuky: 29,27g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 10,95g, sacharidy: 1,01 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 11,20 g, soľ: 1,01 g.

Odporučané použitie:

Vhodný po ohriatí na konzumáciu a pečenie.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 2100