klobásy - suché:

Horská klobása

klobásy - suché

    alergen

Charakteristika:

Klobása na povrchu hnedočervená s presvitajúcim zrnením surovín. Na reze lesklá, červená, výrazná po paprike s mozaikou chudých a tučných častí. Vôňa príjemne aromatická, po použitých surovinách a údení. Chuť primerane slaná.

Trvanlivosť:

Voľné výrobky skladovať pri teplote 0°C až +24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Vákuovo balené výrobky a výrobky balené v ochrannej atmosfére skladovať pri teplote 0°C až +4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%.

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 2121 / 513 kJ/kcal, tuky: 48,72 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 19,79g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 18,70 g, soľ: 3,70 g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Rodinné balenie
Ochranná atmosféra
cca 600 g