klobásy - mäkké:

Gemerská klobása

klobásy - mäkké

    alergen

Charakteristika:

Klobása slúži po ohriatí na rýchle občerstvenie.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Hydinové, bravčové mäso a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 860 kJ/207 kcal, tuky: 16,31g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 5,92g, sacharidy: 4,09 g, z toho cukry: 0,22 g, bielkoviny: 11,00 g, soľ: 2,05 g.

Odporučané použitie:

Po vybalení z fólie a ohriatí vhodný na konzumáciu.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 2200