klobásy - ostatné:

Zipser Jelenia klobása

Charakteristika:

Výrobok plnený do bravčových čriev s priemerom 32 - 34 mm. Vôňa a chuť je výrazná po koreninách a primerane pikantná. Klobása je vyrobená z jelenieho mäsa.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso, jelenie mäso a koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1547 kJ/ 369 kcal, tuky: 32,92g, z toho nasýtené mastné kyseliny 22,00g, sacharidy: ‹0,50g, z toho cukry ‹0,50g, bielkoviny: 18,12 g, soľ 2,27g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Perforovaná fólia
Perforovaná fólia
cca 500 - 600 g