Charakteristika:
Výrobok plnený do bravčových čriev s priemerom 32 - 34 mm. Vôňa a chuť je výrazná po koreninách a primerane pikantná. Klobása je vyrobená z jelenieho mäsa.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové mäso, jelenie mäso a koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1547 kJ/ 369 kcal, tuky: 32,92g, z toho nasýtené mastné kyseliny 22,00g, sacharidy: ‹0,50g, z toho cukry ‹0,50g, bielkoviny: 18,12 g, soľ 2,27g.
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Perforovaná fólia
|
Perforovaná fólia
|
cca 500 - 600 g
|
malé balenie
|
VB
|
330 g
|