klobásy - ostatné:

Zipser domáca klobása

Charakteristika:

Výrobok plnený do bravčových čriev s priemerom 32 - 34 mm. Vôňa a chuť je výrazná po koreninách. Klobása je vyrobená podľa starých receptúr, zaúdená dymom z bukového dreva.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso a koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1484 kJ/ 355 kcal, tuky: 31,14g, z toho nasýtené mastné kyseliny 13,52g, sacharidy: 1,30g, z toho cukry 1,07g, bielkoviny: 17,49g, soľ 2,50g.

Odporučané použitie:

Chlebíčky, nárezy, studené misy

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Gastro balenie
Ochranná atmosféra
cca 500 - 600 g