šunky - hydinové:

Zámocká morčacia šunka

Charakteristika:

Výberová šunka s vysokým kontrastom medzi surovinou a spojkou. Chuť je jemná po hydinovom mäse, primerane slaná.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Morčacie prsia, koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 335 kJ/79 kcal, tuky: 0,60 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,20g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 18,40 g, soľ: 2,85 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Veľké balenie
Plastový obal
cca 1500 g