salámy - mäkké:

Študentská saláma s kápiou

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, ktorý je vhodný najmä na studené misy. V náreze sa nachádzajú kúsky papriky.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Hydinové mechanicky separované mäso, prírodné koreniny a kápia.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 553 kJ/133 kcal, tuky: 8,77 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 3,13 g, sacharidy: 4,50 g, z toho cukry: 0,89 g, bielkoviny: 8,28 g, soľ: 1,93 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy, šaláty a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Veľké balenie
Plastový obal
cca 2500 g