Charakteristika:
Pressburg saláma ako trvanlivý tepelne opracovaný mäsový výrobok je veľmi vhodný na chlebíčky, nárezy a studené misy. Saláma je plnená do kolagénneho obalu mahagónovej farby s imitáciou sieťky. Má mierne aromatickú vôňu, typickú po použitých surovinách a primerane slanú chuť.
Trvanlivosť:
30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C.
Zloženie:
Bravčové mäso a koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1539 / 372 kJ/kcal, tuky: 34,89 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,45g, sacharidy: < 1,00 g, z toho cukry: < 0,20 g, bielkoviny: 14,60 g, soľ: 2,58 g
Odporučané použitie:
Chlebíčky, nárezy, studené misy.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Nárez
|
Ochranná atmosféra
|
75
|