gril špeciality:

Prémium gril klobása

Charakteristika:

Klobása je tepelne opracovaná, nie je však údená. Výrobok v nákroji má zrnité dielo. Má jemnú, harmonickú chuť aj vôňu.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso, hovädzie a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1315 kJ/318 kcal, tuky: 29,11 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 12,22 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 14,00 g, soľ: 2,46 g.

Odporučané použitie:

Tepelne opracovaná, neúdená klobása. Má chuť a vôňu po použitých koreninách. Výrobok v nákroji má zrnité dielo

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Malé balenie
Ochranná atmosféra
360 g