Charakteristika:
Klobása je tepelne opracovaná, nie je však údená. Výrobok v nákroji má zrnité dielo. Má jemnú, harmonickú chuť aj vôňu.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Bravčové mäso, hovädzie a prírodné koreniny.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1315 kJ/318 kcal, tuky: 29,11 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 12,22 g, sacharidy: <1,00 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 14,00 g, soľ: 2,46 g.
Odporučané použitie:
Tepelne opracovaná, neúdená klobása. Má chuť a vôňu po použitých koreninách. Výrobok v nákroji má zrnité dielo
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Malé balenie
|
Ochranná atmosféra
|
360 g
|