Charakteristika:
Klobása je tvorená kombináciou kvalitného bravčového mäsa a slaniny. Vôňa sýto aromatická po použitých koreninách a po údení. Chuť je primerane slaná, na skuse výrobok tuhší. Vynikajúca pochúťka, vhodná na prípravu výživných raňajok, chlebíčkov, alebo studených mís.
Trvanlivosť:
Skladujte pri teplote 0°C až + 24°C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80%. Minimálna trvanlivosť platí aj po otvorení výrobku. Po porušení technologického obalu spotrebujte do 3 dni.
Zloženie:
Bravčové mäso, slanina, koreniny, sušená zelenina. Na 100 g hotového výrobku bolo použitých 135 g mäsa.
Energetická hodnota (na 100g):
Výživové údaje na 100g výrobku: Energia: 1670 / 403 kJ / kcal, tuky: 33,54 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 12,83 g, sacharidy: 2,46 g, z toho cukry: 0,56 g, bielkoviny: 22,80g, soľ: 1,51 g
Odporučané použitie:
Výrobok vhodný na chlebíčky, nárezy, studené misy.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Voľné balenie
|
OA
|
1500
|