Charakteristika:
Predstavujeme trvanlivú fermentovanú novinku Jager salámu z najvyššej kvalitatívnej rady výrobkov TAURIS. Jager saláma je sušená, jemne korenená chuťovka, vyrobená z bravčového mäsa v pomere 135g mäsa na 100g hotového výrobku. Vynikajúca, lahodná chuť a aróma je výsledkom výrobnej metódy údenia studeným dymom na bukovom dreve s následným regulovaným pomalým zretím. Exkluzívny vzhľad výrobku je zaručený použitím čreva s výraznou dekoráciou, ktorý dodáva výrobku exkluzívny vzhľad a jedinečnosť.
Trvanlivosť:
Skladujte pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80 %.
Zloženie:
135g mäsa bolo použitých na 100g hotového výrobku
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1796 kJ / 429 kcal, tuky: 37,3g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 17,3g, sacharidy: <0,5g, z toho cukry: <0,5g, bielkoviny: 23,9g, soľ: 3,6g.
Odporučané použitie:
Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, nárezy, studené misy.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Ucelený kus
|
Voľné balenie
|
cca 530g
|