gril špeciality:

Gril klobása papriková

Charakteristika:

Tepelne opracovaná, neúdená klobása. Má svetločervený povrch kvôli prídavku papriky, ktorá presvitá cez obal. Tepelne opracovaná, neúdená klobása.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčové mäso s prídavkom papriky.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1502 kJ/364 kcal, tuky: 35,51g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 13,95g, sacharidy: 1,50 g, z toho cukry: <0,20 g, bielkoviny: 9,56 g, soľ: 2,10 g.

Odporučané použitie:

Opekanie na prírodnom ohni alebo na oleji v panvici. Pred opekaním sa doporučuje obaliť klobásu v hladkej múke.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Rodinné balenie
Ochranná atmosféra
600 g