Párkoviny, Hydinové:

GEMERSKÉ PÁRKY

Párkoviny, Hydinové

    alergen

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, ktorý slúži po ohriatí na rýchle občerstvenie.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Hydinové mäso, mechanicky separované mäso a prírodné koreniny.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 723 kJ/174 kcal, tuky: 12,51g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 4,67g, sacharidy: 4,52 g, z toho cukry: 0,47 g, bielkoviny: 10,8 g, soľ: 2,10 g.

Odporučané použitie:

Po vybalení z fólie a ohriatí vhodný na konzumáciu.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Malé balenie
Vákuové balenie
240 g
Rodinné balenie
Vákuové balenie
720 g