SLANINY:

Gazdovská údená slanina

SLANINY

    alergen

Charakteristika:

Gazdovská slanina je vyrobená z vysoleného bravčového boku bez kosti s kožou. Má lahodnú, primerane slanú chuť a vôňu po dyme.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Bravčový bok bez kosti s kožou, rasca

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1836 kJ/ 439 kcal, tuky: 42,85g, z toho nasýtené mastné kyseliny 23,92g, sacharidy: ‹1,00g, z toho cukry ‹0,50g, bielkoviny: 13,78g, soľ 2,44g.

Odporučané použitie:

Priama konzumácia, opekanie a škvarenie.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Ucelený kus
Perforovaná fólia
500 - 800 g