Charakteristika:
Výrobok plnený do bravčových čriev s priemerom 32 - 34 mm. Vôňa a chuť je výrazná po koreninách. Klobása je vyrobená podľa tradičných receptúr, zaúdená dymom z bukového dreva.
Trvanlivosť:
21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C
Zloženie:
Výrobok plnený do bravčového čreva. 138g bravčového mäsa na 100g výrobku.
Energetická hodnota (na 100g):
Energia: 1943 kJ / 464 kcal, tuky: 40,4g, z toho nasýtené mastné kyseliny 20,7g, sacharidy: ‹0,5g, z toho cukry ‹0,5g, bielkoviny: 25,6g, soľ 2,8g.
Odporučané použitie:
Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, nárezy, studené misy.
Balenie
|
Spôsob balenia
|
Hmotnosť (g)
|
---|---|---|
Malé balenie
|
VB
|
330
|