klobásy - ostatné - gril špeciality:

Gazdovská klobása 330 g

    alergen

Charakteristika:

Výrobok plnený do bravčových čriev s priemerom 32 - 34 mm. Vôňa a chuť je výrazná po koreninách. Klobása je vyrobená podľa tradičných receptúr, zaúdená dymom z bukového dreva.

Trvanlivosť:

21 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Výrobok plnený do bravčového čreva. 138g bravčového mäsa na 100g výrobku.

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 1943 kJ / 464 kcal, tuky: 40,4g, z toho nasýtené mastné kyseliny 20,7g, sacharidy: ‹0,5g, z toho cukry ‹0,5g, bielkoviny: 25,6g, soľ 2,8g.

Odporučané použitie:

Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, nárezy, studené misy.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Malé balenie
VB
330