SALÁMY - MÄKKÉ:

Vážska saláma

SALÁMY - MÄKKÉ

    alergen

Charakteristika:

Klasický mäsový výrobok, ktorý je vhodný najmä na nárezy.

Trvanlivosť:

30 dní od dátumu výroby pri teplote skladovania od 0°C do +4°C

Zloženie:

Hydinové mäso, mechanicky separované a prírodné koreniny

Energetická hodnota (na 100g):

Energia: 529 kJ/127 kcal, tuky: 8,23 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,90 g, sacharidy: 4,76 g, z toho cukry: 0,39 g, bielkoviny: 8,46 g, soľ: 2,40 g.

Odporučané použitie:

Nárezy, studené misy, šaláty a predjedlá.

Balenie
Spôsob balenia
Hmotnosť (g)
Veľké balenie
Plastový obal
cca 2500 g